У Харкові помітили героя з кіновсесвіту супергеройського всесвіту Marvel. Один з легендарних Месників прогулявся вулицями міста на самокаті. Про це розповіли очевидці в телеграм-спільноті «Х**вий Харків».

На опублікованому користувачами мережі знімку відображена людина, одягнена в костюм Капітана Америки. В руці у невідомого-характерний щит з символікою популярного кіношного супергероя.

При цьому людина веде за кермо поруч з собою електросамокат.

Харків'ян розсмішила прогулянка американського персонажа вулицями українського мегаполісу. Вони припустили, що Капітан Америка особисто прибув для боротьби з підпільною Всесвітньою організацією суперлиходіїв»Гідра".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У Ху*вий прибув Капітан Америка. П*зда тобі, Гідра *бана!", - з гумором підписали кумедний знімок його автори.

Насправді, швидше за все, людина в костюмі супергероя Капітана Америки просто працює аніматором, і повертається з якогось дитячого свята.

Нагадавши, "Тор 4", "Капітан Марвел 2" і " Чорна Пантера" - Дісней назвав дати новинок. Залишилося чекати зовсім небагато, і ваші улюблені герої знову з'являться на екранах, а заодно ви познайомитеся з новими

Як повідомляв портал Знай.ua, 15-річна зірка Disney трагічно померла після боротьби з раком.

Також портал Знай.ua писав, що зірка фільму "Няня Макфі" Рафаель Коулмен помер у віці 25 років.