Ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча на Джазовому фестивалі поспілкувалася з братом ексголови харківської обладміністрації Михайла Добкіна – Дмитром.
Під час інтерв'ю Дмитро Добкін зізнався, що не сумує за політикою, а займається улюбленою справою - бізнесом.

"Я займаюся своєю улюбленою справою. Займаюся бізнесом. Це пов'язано з виробництвом курячого м'яса", - розповів Добкін.

Дмитро Добкін з дружиною, скріншот із відео
Дмитро Добкін з дружиною, скріншот із відео

Також Катерина Осадча нагадала Дмитри Добкіну про пародію на нього від студії "Квартал 95". При цьому варто зазначити, що цю пародію виконав чинний президент Володимир Зеленський.

"Зараз мені на неї більш смішно дивитися, більше у мене гумор прокидається. Тоді мені було не сильно приємно. І взагалі я думаю, що політика це не зовсім моє. У будь-якому випадку я не сумую та не жалкую, що в мене тепер інші плани та інше життя", - розповів він.

Також Дмитро Добкін зізнався, що хоч спочатку ця пародія була йому неприємною, все ж він не мав розмов з представниками студії "Квартал 95", а особливо з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, що Марцінків потужно привітав франківчан З Днем міста: "Шалено закоханий"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Добкіна прорізався голос перед виборами: "Темная ночь". Добкін показав несподіваний талант.

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий показав синові, куди подіти яйця на Великдень: "Крутий дядько!"