Харків'яни скаржаться, що в місцевому парку дві жінки гуляють зі своїми великими собаками без намордників. При цьому одна з чотириногих забрала у дитини м'ячик.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Ху***й Харків".
Так, стало відомо, що в Харкові в місцевому парку зі своїми собаками гуляло дві жінки. Також неподалік гуляла сім'я з дитиною. Але раптом, один з собак забрала у дитини м'ячик, яким вона гралася. Варто відзначити, що жінки гуляли з собаками без намордників, хоча вони були великих порід.

Собака забрала у дитини м'ячик, скріншот
Собака забрала у дитини м'ячик, скріншот

"Ось, прийшли гуляти в парк. Підбігла собака, відібрала у дитини м'ячик. Нас образили, зробили винними, хоча гуляють з двома великими собаками без прив'язі, без намордника. Дитина засмучена, собака не віддає як і раніше м'ячик. Собаки начебто спокійні, але жінки агресивні. Так би мовити, погуляли в громадському місці", — розповіла мама дитини.

Собака забрала у дитини м'ячик, скріншот
Собака забрала у дитини м'ячик, скріншот

Чим закінчився конфлікт і чи віддали дитині назад м'ячик - невідомо.

Нагадаємо, раніше рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких каченят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також "Знай.ua" писав, що "черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями.