Відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram. Тому знаменитість з задоволенням ділиться з ними різноманітними фото та цікавинками з життя.
Проте, цього разу у своєму Instagram Лілія Ребрик поділилася не надто хорошими новинами. Виявилося, що телеведуча упала й отримала пошкодження зв'язок. Через це Лілії Ребрик доведеться два тижні ходити у бандажі.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, скріншот
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, скріншот

"В когось понеділок день важкий, а в мене таким виявився четвер! І що цікаво - жодних «упал-очнулся-гипс» 🤣! Схема була така: «Упал-очнулся-пошкодження зв’язки😢», і це дорівнює двом тижням у бандажі, спокої, без підборів і на знеболювальних!", - зазначила вона.

Проте не зважаючи на це зірка намагається не засмучуватися й залишатися на позитиві. При цьому Ребрик відмітила, що це гарний привід аби чоловік поносив її на руках.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, скріншот
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, скріншот

"Але й не думайте: навіть це не виб’є мене з ладу! P.S. Щоправда, чоловікові таки довелося нести мене на руках 😘", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик засвітила принади в рожевому костюмі і поскаржилася а швидкоплинне літо: "всього 62 дні"

Як повідомляє портал "Знай" Лілія Ребрик запропонувала ідеальний спосіб пережити аномальну спеку: "літо покаже, хто ростив стегна..."

Також "Знай" писав, що Анатолій Анатоліч "клонував" Лілію Ребрик: "Хороших людей має бути багато"