У Харкові сталася НП, там на ходу загорілася маршрутка з пасажирами.
Про це повідомили в пресслужбі ДСНС області.
Так, стало відомо, що в Харкові, у вівторок, 29 червня загорівся пасажирський автобус. Маршрутка загорілася на проспекті Жуковського, 3 просто під час руху.

Загорілася маршрутка, фото ДСНС
Загорілася маршрутка, фото ДСНС

Повідомляється, що водій відразу зупинився і висадив пасажирів. На момент приїзду рятувальників 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини площа вогню становила близько 15 квадратних метрів. Пожежу загасили через 15 хвилин за допомогою піни. Повністю його погасили через півгодини.

Загорілася маршрутка, фото ДСНС
Загорілася маршрутка, фото ДСНС

Постраждалих в результаті цієї події немає. Але, як повідомляють місцеві пабліки хтось із пасажирів травмував ногу, коли вибігав з охопленого вогнем автобуса.

" Очевидці бачили вже як горів автобус. Але люди в ньому були, вибігали. Навіть хтось, схоже, підвернув або зламав ногу. Але це не точно",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу ВЕХА (Харків).

На даний момент причини виникнення пожежі не встановлена. Цим займаються фахівці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, за красиві очі? Українці в супермаркеті отримали в чек "додаткову плату", персонал розводить руками

Як повідомляв Знай.uа , українець купив батон для бутербродів і познайомився з вусатим гостем: "В коробочці..."

Знай.uа писав, українець виявив вусатого нахаба в їжі з доставки: ще й лапками ворушить