Останнім часом серед українців стає все більш популярним відмовлятися від традиційних номерів на авто. Деякі почали обирати номера з гарними комбінаціями, а інші взагалі пишуть цілі слова.
У Харкові водій колесить з подібним номерним знаком, відповідними кадрами поділилися у Телеграм-каналі "ВЕХА (Харків)".
Так, у Харкові місцеві жителі помітили водія з незвичним номерним знаком. Замість звичних нам цифр на номеру була написано "Султан". Цього водія помітили на вулиці "Леся Сердюка.

Дорога, фото "ВЕХА (Харків)"
Дорога, фото "ВЕХА (Харків)"

"Перед виїздом на окружну, вул. Леся Сердюка, був помічений СУЛТАН", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "ВЕХА (Харків)".

До слова, так звані іменні номери може зробити кожен охочий. Мінімальна кількість символів на номерному знаку – три. Такий знак коштує 300 грн, а по 90 грн доведеться заплатити за кожен наступний символ.

Нагадаємо, що для харківських "оленів" створили окрему парковку: продовжують порушувати. Біля Сумського ринку з'явився незвичайний дорожній знак з написом "місце для паркування оленів".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові встановлять 19 камер для автофіксації порушень ПДР: коли на водіїв посиплються "листи щастя"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві викрили підроблених паркувальників і платні стоянки: "Такої професії немає". Київським водіям надали кілька простих та дієвих порад, які допоможуть розібратися з паркуванням у столиці.