Останнім часом в Україні спостерігалася дуже спекотна і сонячна погода. Але, на зміну спеці прийшли дощі і град.
Відповідними кадрами поділилися в телеграм-каналі "Ху***й Харків".
Так, стало відомо, що на Харківщині останнім часом розбушувалася негода. Так у передмісті Харкова спостерігався град. Варто відзначити, що діаметр граду досягав кілька сантиметрів.

Град, фото " Ху***й Харків"
Град, фото " Ху***й Харків"

В Укргідрометцентрі зазначили, що Україну знову повернуться дощі в парі з грозою. Так, у понеділок, 28 червня, дощова погода повернеться відразу в кілька частин України. Грозові дощі очікуються в Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Харківській, Сумській, Кропивницькій, Дніпровській, Миколаївській, Одеській, Херсонській та Запорізькій областях.
Температура повітря вдень у південній частині країни від + 26 до + 28 градусів. У південних областях очікується від 25 до 27 градусів тепла. У східній частині буде від + 28 до +30 градусів. На заході в цей день буде хмарна погода без опадів. Температура повітря вдень очікується від + 25 до 27 градусів.

Раніше повідомляли, у Львові копи оперативно доставили 2-річну дитину в лікарню: "зводило судомою від температури".

Як повідомляв Знай.ua, Київ попередили про наближення небезпечної стихії: не купайтеся на пляжі і не ховайтеся під деревами.

Знай.ua писав, довгоочікуване похолодання: прогноз погоди 27 червня змінить аномальну спеку на рясні грози.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще