Поліція у Харкові відпустила чоловіка з судимістю, який напав і душив на вулиці 10-річну дівчинку. Дитина дивом врятувалася, проте неадекват зараз на волі.

У поліції пояснили, що на момент, коли нападника випустили він вже був тверезим і адекватним. Як стало відомо, 37-річний місцевий житель намагався задушити 10-річну дівчинку, переплутавши її зі своєю сестрою.

У той день дівчинка разом з подругою стояла біля під'їзду, коли на них напав неадекват. Зловмисник схопив налякану дитину за шию і почав душити.

Судимий чоловік напав на дівчинку, кадр з відео
Судимий чоловік напав на дівчинку, кадр з відео

Дівчинка намагалася втекти від неадекватного чоловіка. Він зупинився лише біля сусіднього будинку, помітивши жінку, яка йшла вулицею. Правоохоронцям свої злочинні дії він пояснив тим, що переплутав дівчинку зі своєю сестрою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Діти розповіли про інцидент батькам і ті звернулися до поліції. Виявляється, у чоловіка вже є судимість за крадіжку. Наразі суд розглядає ще одну справу за його участю щодо наруги над могилою. Правоохоронці кваліфікували напад на дівчинку як хуліганство.

У поліції зловмисник повідомив, що є безхатченком. Раніше чоловік жив з сестрою та її дорослими дітьми, які недавно продали квартиру і переїхали. Де зараз перебуває підозрюваний невідомо.

Нагадаємо, Олена Зеленська "змусить" маленьких українців полюбити школу: "Ця реформа стосується...". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на важливий нюанс

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантинне ЗНО-2021: більше 30% абітурієнтів не склали головні предмети, Міносвіти заявило про катастрофу. Навіть представники Міносвіти констатують "катастрофу", і це в рік математики

Також "Знай.ua" писав, львівські школярі склали ЗНО на 200 балів і розкрили секрети підготовки: "Можна без репетитора". Школярі розповіли, як готувалися до ЗНО