Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. І зараз вона поділилася враженнями після прочитання статті про бодіпозітіве. Спочатку Юля зізналася, що рада, коли піднімаються подібні теми, адже це рух зовсім не тільки про пишні форми.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Чому не показують худеньких з 0 розміром грудей, деякі люди висміюють і це. Чому не показують людей зі шрамами від опіків високого ступеня? Чи не привчають нас, що люди без ноги або руки - це теж нормально? А як же інклюзивні діти, яких не приймають однолітки? Бодіпозитив - це про здорове ставлення до себе. Але не потрібно плутати його з лінню і апатією", - пише Юля "Зайка" в публікації.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Потім фіналістка "Холостяка" вирішила навести приклад визначення бодіпозитив з Вікіпедії. Там говориться, що це громадський рух, який виступає за право комфортного відчуття себе в своєму тілі при будь-якому зовнішньому вигляді. Дівчина додала, що пишні форми завжди здавалися хорошими і красивими до моменту, поки не шкодять здоров'ю. Тим більше, що на вулиці вона рідко зустрічає людей похилого віку з ожирінням.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Юля Зайка, фото з Instagram
Юля Зайка, фото з Instagram

Дівчата при зайвій худорбі так само, як і дівчата з пишними формами мають проблеми із зачаттям. При якихось стадіях ожиріння люди можуть втомлюватися пройшовши всього сто метрів, вони мають проблеми з серцево-судинною системою і навіть змушені спати напівсидячи.

Юля закликала людей стежити за своїм здоров'ям, щоб не угробити себе завчасно.

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" заговорила про кохання і показала свою дірочку

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" і Джессіка зганьбилися перед "колишніми" Мішиною на "МастерШеф.Селебріті": "Голубці в ув'язненні"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" дала поради дівчатам - де проводити побачення і чи йти на "Холостяк": "Кладовище"