Популярне українське шоу "МастерШеф" збере безліч знаменитостей на одній кухні. Про це повідомили на сторінці телеканалу "СТБ" у соцмережі Instagram.

На сторінці "СТБ" додали кілька знімків з нового випуску шоу "МастерШеф" і розповіли, чого чекати глядачам.

На фотографіях можна побачити безліч знаменитостей, які знаходяться на кухні проекту "МастерШеф". При цьому особливу увагу привертає знімок "червоної" команди, яка складається з співачки Ірини Федишин, телеведучої Світлани Вольнової і танцівниці Олени Шоптенко.

Так на фото знаменитості позують спершись на стіл з логотипом програми "МастерШеф". При цьому Ірина Федігшин розташувалася праворуч, Світлана Вольнова знаходиться по-середині, а Олена Шоптенко — зліва.

Публикация страницы stbua: Instagram
Публикация страницы stbua: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до публікації автори вказали, що в новому випуску "МастерШеф CELEBRITY" українські зірки мають намір вирішити, хто з них краще готує.

"Вже завтра о 21:00 дивись новий випуск "МастерШеф. CELEBRITY". Найяскравіші зірки зійдуться в поєдинку на головній кухні країни, щоб показати, хто з них гуру кулінарії."- зазначено в публікації.

Публікація сторінки stbua: Instagram
Публікація сторінки stbua: Instagram
Публікація сторінки stbua: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "Третина свого життя уві сні"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"