На Харківщині сталася НП, там підліток заліз на дерево і не зміг самостійно спуститься.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС.
Так, стало відомо, що в Чугуєві 13-річний хлопець заліз на високу липу за м'ячем, а спуститися побоявся. Хлопчик зрозумів, що самостійно спуститися не може, тому сам викликав бригаду рятувальників ДСНС. Зазначимо, що інцидент стався в міському парку Чугуєва.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Коли на місце НП прибили рятувальники 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини, підліток все ще знаходився на дереві. Варто відзначити, що хлопчик знаходився на висоті близько 6 метрів над землею. Для його порятунку була розгорнута висувна пожежна драбина, завдяки якій хлопець під контролем бійців ДСНС зміг благополучно спуститися вниз.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Рятувальники спустили на землю підлітка цілого і неушкодженого. Внаслідок цієї події хлопчик отримав невеликий переляк.

Нагадавши, загадкова загибель п'яти ув'язнених у СІЗО приголомшила Одесу: родичі підозрюють найстрашніше. Справжню причину смерті не говорять і постійно переводять стрілки.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , загибель підлітка в Прилуках отримала загадкове продовження: знайшли перекопану землю. Загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями.

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний житель Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще