Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією смішним роликом в Insta Stories.

Так, на опублікованому відео 32-річна артистка з'явилася за кермом автомобіля поруч зі своєю подругою Настею. "Холостячці" припав до душі солом'яний капелюшок приятельки, тому вона намагалася всіляко випросити його.

Коли Мішина почула негативну відповідь, вона запропонувала натомість люксову поясну сумку від Louis Vuitton. Дівчина, звичайно ж, погодилася на такий вигідний обмін, а акторка залишилася дуже задоволеною.

"Настю, продай мені цей капелюх! Ну будь ласка. Хочеш сумку віддам?" - сказала Ксенія.

Ксенія Мішина з подругою, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ксенія Мішина з подругою, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що зараз зірка "Кріпосної" відпочиває з друзями в Севастополі, біля узбережжя Чорного моря.

Раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина відгуляла весілля: "Гірко молодим!"

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина вигадала Еллерту дивне хобі: "У нього немає вибору".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Ведучий розповів, що буде в новому сезоні.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Ксенія Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".