Ксенія Мішина порадувала шанувальників в соціальній мережі Instagram новим відеозаписом відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці.

Ксенія Мішина-відома українська актриса. Професійне визнання вона отримала в 2019 році, зігравши роль головного антагоніста, жорстокої господині квартири Лідії Шефер в серіалі «кріпосна». Також українська актриса стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостяк". На цей час вона має стосунки з переможцем цього шоу - ведучим і сценаристом Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 820 тисяч чоловік.

Жінка виховує восьмирічного сина Платона, знімками або сторіз з яким ділиться регулярно. Нещодавно вона опублікувала сторіз зі своєю найріднішою людиною.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На знімку вона лежить в ліжку з Платоном і оголеною. Свій пост вона підписала фразою"моє щастя".

Нагадавши, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить в її ліжку крім Еллерта: "у татуюваннях". Ксенія Мішина поділилася особистим

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-фаворит Ксенії Мішиної Андрій Рибак показав інтимні моменти в ліфті і на ліжку. Аліна Смирнова показала романтичні моменти

Також "Знай.ua" писав, Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина. Еллерт вирішив поставити всі крапки над " і"