Жителям Харкова видадуть "Картки Харків'янина". Якими привілеями володітимуть нові карти повідомили на порталі медіа групи "Об'єктив".

Для харків'ян випустять шість видів карток: учнівські, студентські, загальні, пільгові, пенсійні картки та картки працівників комунальних підприємств.

Всі карти будуть мати індивідуальний дизайн і різні можливості. З їх допомогою можна буде безкоштовно проходити в зоопарк і купувати товар за вигідною ціною в супермаркетах.

Карту зможе отримати кожен житель Харкова. Для цього необхідно заповнити спеціальну анкету в електронному або друкованому вигляді.

За словами голови міста Ігоря Терехова, "Карта Харків'янина" це унікальний проект, який допоможе Харківським сім'ям заощадити тисячі гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Карта Харків'янина: objectiv.tv
Карта Харків'янина: objectiv.tv
Карта Харків'янина: objectiv.tv

Види "Карти Харків'янина" і їх можливості:

1. Учнівська для початкової школи (1 - 4 клас).

Дана карта замінить пропуск в школу і шкільний E-Ticket. Також з її допомогою учні зможуть безкоштовно їздити в громадському транспорті. Крім того вона дає привілеї на відвідування дитячих розважальних центрів і квест-кімнат.

2. Учнівська для середньої школи (5 — 9 клас).

Має аналогічні привілеї з картою для початкової школи.

3. Учнівська для старшої школи (10 - 12 клас).

Крім привілеїв, які дають вище зазначені карти, дана карта має додаткову можливість - старшокласники отримують привілеї при відвідуванні міських кафе, чого не могли робити, в силу віку, учні молодшої та середньої школи. Вже досягнуті домовленості з кількома мережевими закладами.

4. Студентський.

Дана карта буде діяти весь час навчання в університеті і замінить пропуск до навчального закладу. Крім цього студенти отримають 50% пільгу на 60 поїздок в метро і на 30 поїздок в наземному громадському транспорті.

Також власникам студентської карти будуть доступні привілеї на відвідування міських кафе і квест-кімнат, а також додатково з'являються особливі умови при оплаті послуг деяких комунальних підприємств .

5. Пільгова.

Пільгову карту зможуть отримати харків'яни у яких є пільговий статус. Перелік таких статусів затверджений законом. У зв'язку з цим для отримання даної карти необхідно буде довести наявність пільгового статусу.

Дана карта дає право безкоштовного проїзду у всіх видах громадського транспорту Харкова в необмеженій кількості, а також безкоштовне відвідування зоопарку, пільгові ціни в супермаркетах, знижку на послуги комунальних підприємств і привілеї при відвідуванні кафе і квест-кімнат.

Можливості карти Харків'янина: objectiv.tv
Можливості карти Харків'янина: objectiv.tv
можливості карти Харків'янина: objectiv.tv

Нагадаємо, що українцям пропонують безкоштовний проїзд у транспорті в обмін на присідання

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові жителям повертають гарячу воду: коли можна буде забути про тазики

Також, "Знай.uа" писав, що українцям запропонували пересісти з "богданчиків" на електробуси: "Тисяча суперсучасних машин"