У Харківській області розшукують чоловіка, підозрюваного у вбивстві. Про це повідомили в місцевому ресурсі «віха. Харків", посилаючись на дані Національної поліції.

Як повідомляється, злочин було скоєно в Лозівському районі-там вбили жінку. Правоохоронці, які проводили опитування свідків, встановили, що напередодні загибелі жертву бачили в компанії невідомого чоловіка.

Де в даний час знаходиться невідомий, встановить не вдалося. Все, що вдалося встановити оперативникам – що підозрюваний повідомляв про свій намір відправитися в обласний центр, а звідти - перетнути державний кордон України.

Прикмети підозрюваного у важкому злочині: виглядає на 30-35 років, близько 170-175 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Волосся чорне, коротко стрижене. На правій щоці і правій руці – помітні родимки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всіх, хто володіє інформацією про місце знаходження підозрюваного, або про його особу, просять повідомити про це в поліцію. Анонімність заявника при цьому гарантують.

Раніше повідомляли, у церквах 60 років знущалися над дітьми: права рука Папи Франциска "вилітає" з посади, деталі розслідування.

Як повідомляв Знай.uа, поліція дозволила заарештувати Меріліна Менсона: легенда шок-року підозрюється в нападі ротом.

Знай.uа писав, Леді Гага пережила згвалтування в 19 років: "викинув вагітної".