У Харкові місцеві жителі скаржаться на якість води, яка тече з кранів у багатоповерхівках.
Про це повідомляє Телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".
Так, стало відомо, що у Харкові на Північній Салтівці-4 місцеві жителі не задоволені якістю води, яку подає Водоканал. Харків'яни опублікували відео на якому видно, як з крана тече брудна вода з іржею.

Руда вода, скріншот із відео
Руда вода, скріншот із відео

Містяни просять виправити це найближчім часом, адже з такою водою неможливо прийняти ні ванну, ні душ. Також харків'янам доводиться купувати воду для приготування їжі, адже готувати на рудій воді небезпечно.

Руда вода, скріншот із відео
Руда вода, скріншот із відео

Імовірно причиною такого кольору стали зношені труби по який тече вода до квартир харків'ян. Місцеві жителі сподіваються, що у Водоканалі найближчим часом звернуть увагу на цю проблему й усунуть її, адже з такої рудої води неможливо попрати, вже не кажучи про те, щоб готувати з неї їжу.

Нагадаємо, раніше Тернополян змушують приймати "грязьові ванни", вода як з болота: "за що ми платимо?". Женщина рассказала, что набрав воду в ванную увидела на дне множество мусора.

Як повідомляє портал Знай.uа у жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося 11 днів". Водоканал не реагує на скарги мешканців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води-кілька грамів іржі. Мешканці Сімферополя скаржаться владі на іржаву воду з кранів