На Харківщині рятувальники ДСНС ліквідовують наслідки дощів. Там через зливи сталося підтоплення 26 дворогосподарств.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.
Так, стало відомо, що у середу, 16 червня до рятувальників ДСНС надійшло повідомлення, що у селищі Дворічне Куп’янського району, що на Харківщині, внаслідок інтенсивних опадів сталося часткове підтоплення дощовими потоками 26 дворогосподарств.

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Рятувальники ДСНС спільно з комунальними службами провели роботи щодо очищення дренажних систем водовідведення, зараз вода сходить самопливом.
Всього до робіт залучено 10 осіб та 7 од. техніки (з них 4 мотопомпи), від ДСНС залучено 6 осіб та 2 одиниці техніки (з них 1 мотопомпа).

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Цього ж дня на Кіровоградщині у місті Олександрія через дощ сталося часткове підтоплення 11 обійсть, з них 1 приватний житловий будинок. Працівники ДСНС також провели роботи щодо очищення дренажних систем. Наразі рівень води поступово знижується.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. В Україні, за останній рік, погода видалася аномально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз. Літо цього року буде доволі спекотним, але з дощами та грозами - погода буде примхливою та мінливою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі. Синоптики попереджають, що температура повітря істотно підвищиться після першої декади червня