Сергій Бабкін продемонстрував нове фото в соціальній мережі разом з дочкою.

У лютому цього року відомий український музикант був під загрозою сліпоти. У нього вкрай рідкісна хвороба, для лікування якої він летів до Австрії. Після важкої операції він з сім'єю відправився в Бодрум в Туреччині. Фотографіями звідти він ділився на своїй офіційній Instagram-сторінці.

Нещодавно він продемонстрував знімок зі своїм сином. У пості він зазначив, який відмінний відпочинок у нього вийшов. За словами Сергія Бабкіна протягом двох тижнів у нього активний відпочинок.

Відмінний відпочинок вийшов! Пишаюся собою і сніжкою @snezhana_babkina! Жодного разу за 2 тижні не «полежав тюленем». Дуже активний відпочинок. Тільки замрієшся, Єлисей Сергійович вже на іншому кінці пляжу. Ми спрацювали дуже професійно, я вважаю @snezhana_babkina. Куди б тепер поїхати відпочити? Жарт. Я дуже задоволений і гордий нами!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі соцмережі Instagram активно почали коментувати пост.

Молодці, що самі займаєтеся своїми дітьми, а не спихаєте їх няні або бабусі, а самі зависаєте в Барі до ранку, ваші діти ростуть в любові та розумінні батьків це видно, продовжуйте в тому ж дусі, дуже приємно дивитися ваші сторіси "; "Молодці"; "Відмінна сім'я у вас"; "Бабкіни
, - відповідають користувачі соцмережі.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.