Відомий виконавець витратив величезні гроші на свої зуби. Про це повідомляє телеграм-портал тільки нікому.

Йдеться про Пост Малона-американського співака, репера, автора пісень, продюсера і актора. Він отримав визнання за поєднання різних жанрів, включаючи хіп-хоп, R&B, поп, треп, реп-рок і клауд-реп.

Вперше він отримав визнання в 2015 році після випуску свого дебютного синглу «White Iverson». Згодом він підписав контракт зі звукозаписною компанією Republic Records. Його сценічний псевдонім утворений від його прізвища і від генератора реп-імен.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За свою кар'єру він був номінований на премію Греммі шість разів. Також його колектив "Circles" є рекордсменом по найтривалішому знаходженні на 1 рядку в чарті трансляції музики для дорослих в США серед пісень сольних виконавців.

Репер відомий своїми татуюваннями, а також незвичайними зубами. Справа в тому, що він витратив 1,6 мільйона доларів на них.

Стоматологи поставили йому двадцять вісім керамічних вінірів і два діамантових ікла на 12 карат.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко розповів, як вболівав за збірну України на Євро-2020: "На кулаці слід від зубів". Клопотенко поділився потужними емоціями від гри Україна-Нідерланди