Ведучий тревел-шоу на Новому каналі розповів, як познайомився зі своєю коханою, як переживає розлуку з нею, і чи не ревнує вона до співведучої.

Кирило Макашов продовжує досліджувати планету разом з Мішель Андраде в тревел-шоу "Орел&Решка. Земляни", яке можна подивитися щосуботи на Новому каналі. В цей час, вдома його вірно чекає кохана дівчина на ім'я Олена.

"Вона - художня гімнастка. Був у неї етап у житті, коли вона практично потрапила до збірної України з художньої гімнастики. Але за певних обставин не стала частиною загальної команди", — розповів Кирило в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Зараз вона стала повітряною гімнасткою, і планує далі розвиватися в цій сфері.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Пов'язана історія пари з круїзними лайнерами, де вони і познайомилися. Обидва працювали там, однак, на різних рейсах.

Знайомі були давно, і Олена навіть перебувала у відносинах з його товаришем. Перебуваючи в місті Дніпро вирішили погуляти, було це під час карантину, і відтоді вони разом.

Дівчина підтримує хлопця у всьому, і зраділа, коли той став новим ведучим проекту, хоч, і відпустити його на зйомки з харизматичною Мішель Андраде було досить складно.

"Олена дійсно ревнувала. Не знала, чого очікувати, і як це все буде, тому що ми з нею особливо не розлучалися. Так як зустрічаємося не так давно-менше року-весь час перебували разом" - зізнається хлопець.

Зараз вони розлучаються на тривалі проміжки, і перший час було дуже важко. Зараз же, все відмінно. Після першого повернення дівчина побачила, що її коханий залишився таким же, яким і був, і це її порадувало.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.