Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram вирішили нагадати глядачам найсмішніший момент, коли фіналістка Юлія Бельченко протягом 8 тижнів чекала на Заливака без футболки і голим торсом. До речі, саме цей епізод показували на пост-шоу "Життя після проекту".

"Ох як же ми вже скучили за Мішею без футболки в ефірі щоп'ятниці 😅 А ви? 😏" - йдеться в публікації.

"Я сумую тільки за Зайчикою..", "Тіматі кращий. Міша - так, на один раз подивитися", "Ох вже цей Міша...", "Юля 😢❤️", "Взагалі ні. Навіть "полегшення" від того, що сезон закінчився 😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан зізналася, що робить її щасливою, і це не "Холостяк" Заливако: "Дві руки, дві ноги".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако мало не посивів: українцям показали найпримхливішу учасницю шоу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому".