Останнім часом серед українців стає все більш популярним відмовлятися від традиційних номерів на авто. Спочатку українці почали обирати номера з гарними комбінаціями, а зараз багато хто пише цілі слова замість номерного знака.

Одного такого креативного водія помітили й у Харкові, передає Телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".
Так, у Харкові місцеві жителі помітили водія з незвичним номерним знаком. Замість звичних нам цифр на номеру була написано "ЩТУДЩМУ".

Фото: "ВЕХА (Харків)"
Фото: "ВЕХА (Харків)"

"Харків'яни змагаються в креативності іменних номерів. Мабуть, ми знайшли переможця", - сказано у повідомленні Телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".


Останнім часом "круті" номери стали дуже популярними серед населення. Українці все частіше обирають номера, коли цифри та букви на номерному знаку однакові чи розміщені у певному порядку. Наприклад, номери 0001, 0007 чи 1111, 6666. Подібні номери обійдуться від 4 800 до 36 000 грн.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Проте є й такі водії, які замість цифр хочуть бачити на своєму номерному знаку якесь особливе слово. Це так звані іменні номери, які коштують дешевше ніж "круті". Мінімальна кількість символів – три. Такий знак коштує 300 грн. По 90 грн візьмуть за кожен наступний символ.