У Харкові посеред вулиці місцевий житель стріляв з пістолета. На щастя ніхто не постраждав.
Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Харківській області.
Так, стало відомо, що в Індустріальному районі Харкова 21-річний місцевий житель вирішив постріляти на вулиці з пістолета. Повідомляється, що це сталося 12 червня о 19:00. У поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Миру невідомий чоловік зробив постріл вгору зі зброї.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

На місце прибули поліцейські. Вони виявили чоловіка, який при собі мав стартовий пістолет і 24 патрони. 21-річний чоловік пояснив, що купив пістолет для розваги і вирішив перевірити його технічну справність.

На щастя в результаті цієї події ніхто не постраждав. Правоохоронці вилучили речові докази. Інформація зареєстрована в єдиному обліку заяв та повідомлень відділу поліції №1 Харківського райуправління поліції №2. Зараз проводиться перевірка.

Раніше ми повідомляли, афроамериканка відкрила стрілянину по копу після біганини з криками, померла на місці. В результаті події 31-річна Ніка Холберт померла від отриманих поранень.

Як повідомляв "Знай.uа", у Чехії загинула молода Українка, у цій трагедії-долі тисяч заробітчан. 27-річна мешканка села Гринівці Тлумацького району Оксана Василів загинула в Чехії на заробітках. Жінка провалилася через скляну підлогу на 4-му поверсі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що рік у масках і на кисні, як живе Українське село, яке першим скосив коронавірус.