Нещодавно стало відомо, про розлучення відомого українського артиста Олексія Завгороднього більш відомого, як Позитив.

Анна Андрійчук у програмі "Світське життя" вперше прокоментували розлучення з колишнім учасником гурту "Время и стекло".
Вперше Анна Андрійчук прокоментувала розлучення з Олексієм Завгороднім. Жінка розповіла, чому насправді після 15 років стосунків розпався шлюб ексучасника гурту "Время и стекло".

Анна Андрійчук, скріншот із відео
Анна Андрійчук, скріншот із відео

"Ми з 16 років разом і це мало накопичувальний такий ефект. Це не було рішення одного дня. Прийшов момент, я так довго тягнула кота за одне місце, що момент настав. У нього завжди на першому місці була робота і музика. Мені не 18 років, я хочу сім'ю, я хочу дитину, тому я думаю, що це стало причиною найбільшою", - розповіла Анна.

Проте позаочі неодноразово ходили чутки про зради Олексія. Проте Анна Андрійчук не підтвердила такої інформації.

"Він артист, він популярний, він гарний і звичайно про зради кажуть завжди, тому що це найцікавіша тема. Звичайно я це чула, але я дружина, яка обрала чоловіка артиста, тому я з цим жила", - каже Анна.

Анна та Олексій вже майже два роки не живуть разом, проте тільки зараз вони вирішили офіційно розлучитися. За словами Анни Андрійчук весь цей час вони намагалися зберегти стосунки, проте цього не склалося.

"Перший рік у нас була романтика. Ми намагалися зустрічатися ми їздили у подорож і там планували наше майбутнє. Я б дуже хотіла, щоб наша сім'я залишилася разом", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Зараз пара проходить шлюборозривний процес. При цьому Анна зазначила, що все майно вони поділили порівну.