У Харкові місцеві жителі скаржаться на погані умови в громадському транспорті, адже під час дощу в трамваях протікає дах.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Народний Ревізор".
В останній час на всій території України спостерігаються погані погодні умови. Зокрема, в Харкові вже тиждень щодня йде дощ.
При цьому місцеві жителі поскаржилися, що під час поїздок в громадському транспорті вода потрапляє в салон транспортного засобу. Зокрема це спостерігається в тролейбусі №24.

Вода в тролейбусі, скріншот з відео
Вода в тролейбусі, скріншот з відео

"Не забудьте парасольку. Вже як тиждень в Україні йдуть дощі. У зв'язку з цим громадський транспорт пропонує послугу безкоштовного душа прямо в салоні", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Народний Ревізор".

Місцеві жителі сподіваються, що комунальники відреагують на це і незабаром поїздки в громадському транспорті міста під час дощу стануть комфортнішими.

Раніше повідомляли, Київського екс-копа, який п'яним збив на смерть жінку і скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду.

Як повідомляв Знай.ua , заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися: впізнали по чеках з магазину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" збила людину на смерть 4 місяці тому: "справа не заведена".