В результаті невдалих випробувань харківських тепломереж (ХТМ) Шевченківського району постраждали кілька квартир. Про це повідомили на Telegram-каналі ВЕХА (Харків).

ХТМ Шевченківського району проводили гідравлічні випробування про які не попередили місцевих жителів, в результаті стався гідравлічний удар через який постраждали квартири в будинках по вулиці Клочківській 191а і 191д.

В результаті проведення випробувань в будинках прорвало батареї і за годину постраждало близько 10 квартир харків'ян, школа раннього розвитку "Промінчик" і магазин "Марк-Маркет".

Збиток, який заподіяно орендарям приміщень і власникам квартир оцінюється в десятки тисяч гривень.

У підписі до публікації додали, що представники ХТМ зг'яли з себе відповідальність і заявили, що в події винні мешканці.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"На зазначені на сайті номери на ХТМ додзвонитися неможливо. Пізніше по телефону сказали, що це вина мешканців і ХТМ відповідальності не несуть." - зазначено в публікації.

Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram
Публікація каналу віха (Харків): Telegram

До публікації додали кілька відео, в яких можна побачити наслідки події.

Нагадаємо, що сотні киян мучаться без газу і світла: "третій рік чекаємо"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві посеред дороги "прокинувся" фонтан з окропу, асфальт злетів у повітря: "Комунальники помилилися"

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві потужний гейзер пошкодив 15 авто-хто за це заплатить