Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в Instagram.

Нещодавно 30-річна телезірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі тепле фото, на якому всі її рідні зібралися разом за одним столом. Як відомо, зараз Регіна відпочиває з сім'єю в Туреччині.

"Мама з татом взяли кредит у банку, щоб я могла відвідувати найкращі курси німецької мови в Одесі, коли мені було 15 років. Вони, як і всі батьки, хотіли найкращого для своїх дітей: найкращі мовні курси, найкращу освіту, можливість працювати закордоном.

Регіна Тодоренко / фото : instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко / фото : instagram.com/reginatodorenko/

Я пам'ятаю, як вони кожен день працювали, часом у нічну зміну (досі перед очима мама, що йде о 4 ранку на роботу в пресслужбу), а часом і без вихідних. Маленька Регіна все була готова віддати, щоб провести хоч трохи часу з улюбленими мамою і татом, і не розуміла, чому вони весь час йдуть на цю прокляту роботу 🙈

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Минуло багато років, мої погляди на життя помінялися; я сама стала мамою і тепер ще більше усвідомлюю, який величезний внесок мої батьки зробили в моє життя. Тепер і мені, як і їм колись, хочеться для них найкращого: найкращу машину, найкращий будинок, найкращий відпочинок, найкращий готель 🏨. Я так давно мріяла відправитися в подорож разом з батьками... і у мене вийшло. Якби ви бачили їх іскристі очі 🥰🥰😃❤️❤️❤️, а я шалено рада, що зуміла зробити їх щасливими", - написала Тодоренко.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, хто в домі головний, і це не Топалов: "Відразу видно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тодоренко видала, що кардинально змінило їх з Топаловим життя: "Стали щасливими".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син.