Анна Богдан показала, як проводить час на відпочинку.

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

На цей час Анна Богдан вирушила на відпочинок до Туреччини разом зі своїм чоловіком. Кадри звідти регулярно з'являються на її офіційній сторінці в соціальній мережі. На знімку Анна Сторожук цілує свого бойфренда в щоку. Одягнена вона в коротку сукню.

"А що ще потрібно для щастя? Прекрасне місце. Тепле море. Чарівне плаття. І ти поруч", розповіла вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В якості геолокації даної фотографії варто Rixos Premium Bodrum-Елітний турецький готель, який розташований на березі Егейського моря.

До цього вона публікувала повідомлення про те, що з Михайлом шукає собі компанію людей, які готові полетіти з ними в Каппадокію на чотири дні і три ночі. Турецький курорт відомий туристам мальовничими видами на гори і море, а також польотами на повітряній кулі.

Також кохана Заливако поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зізнався в коханні особливому старому: "Хотів би просто обійняти"

Як повідомляв "Знай.uа" Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

"Знай.uа" писав, Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв