Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець поділився незвичайною фотографією в соцмережі, на якій він позує на своїй кухні за столом.

Як відомо, Дорофєєва не особливо часто займається готуванням, оскільки у неї мало часу на цю справу. Зате Дантес обожнює готувати незвичайні страви і вирішив похизуватися кулінарними здібностями.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Виявляється, зіркове подружжя любить оселедець з пюре і соліннями. І дійсно, вечеря виглядає дуже апетитно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми всі різні, і смаки, як ви розумієте, у всіх теж різні. Хтось любить солону карамель. Хтось – кавун з хлібом і вмочати картоплю фрі в ріжок. Хтось дивиться "Холостяк" (так, це я), а хтось любить кальяни. Слава богу, у нас в родині все чітко. Ми обожнюємо оселедець, пюре, соління і запиваємо всю цю справу алкоголем. Гадаєте, дивно? А ви спочатку спробуйте))", - написав Дантес.

Володимир Дантес, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес влаштував покатеньки в розкішному кабріолеті з відомою моделлю: ноги від вух.

Нагадаємо, Дантеса застукали з красунею-брюнеткою, Дорофєєва не підозрює: "Вона кайфова".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію.

Також портал Знай.uа писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатик змусив: "Дякую за емоції".