Харків'янин показав, на що перетворилося колесо його машини після проїзду по Клочківському спуску, де якраз йде ремонт. Про це він написала в співтоваристві «Х**вий Харків» в «Телеграм».

«Передаю привіт *бучим комунальникам, які ремонтують міст на Клочківському узвозі», - написав він, публікуючи кадри колеса.

На відео - колесо автомобіля, наскрізь пробите величезним болтом. Пробитим виявився навіть диск.

Болт в колесі, скрін відео
Болт в колесі, скрін відео

Болт в колесі, скрін відео
Болт в колесі, скрін відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментатори дуже здивувалися такому явищу, і радять потерпілому звертатися до суду.

"По-перше, ось це глибоке проникнення!", "Мінус легкосплавний диск...", "Цікаво, якби залізний диск був, пробило б?", "Я такого ще не бачив, співчуваю водієві», «це дуже жорстко. Мої співчуття власнику. Оригінальний диск на Фіат 500 вилізе в копієчку», - пишуть в коментарях.

"Варять і не такі диски. Головне, шматок знайди...",- підказують інші.

Однак не всі налаштовані оптимістично і не вірять у Правосуддя.

"Болт там міг опинитися і не з вини комунальників. Диск з гумою шкода. Господареві скоріше розгребти проблему", «І що ти пред'явиш? Звідки болт? Будь-який адвокат від КП твій позов за одне засідання розвалить. А ти ще на бабло потрапиш, на послуги адвоката тобі, на мито судового збору, на поїздки (час і горючка) до суду і т.д. і отримаєш ти болт за підсумком», - впевнені вони.

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "буде каток"