Ігор Ласточкін – талановитий український актор, телеведучий, гуморист, шоумен і капітан команди КВК "Збірна Дніпропетровська". Крім того, він часто радує багатотисячну аудиторію на своїй сторінці в Instagram яскравими публікаціями.

У четвер, 3 червня, 34-річний артист святкує 10-ту річницю весілля з дружиною Ганною. На опублікованій фотографії він позує зі своєю коханою жінкою в автомобілі. Варто зазначити, що Ігор рідко ділиться з публікою подробицями особистого життя. Відомо, що в 2014 році у пари народився син Радмір.

"10 років зносу немає)!!!" - з гумором підписав знімок Ласточкін.

"Вітаю 🙌🔥", "Гірко молодим! 👏", "Супер фото!!! Таке просте, але класне)))) 👏👏👏", "Вітаю ❤️❤️ Всіх благ 👏👏👏👍👍!!)" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ігор Ласточкін з дружиною Ганною, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ігор Ласточкін зізнався, яка неприємність трапилася з ним просто на сцені: "Кожен актор так робить".

Нагадаємо, Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" ховався від сім'ї на балконі: "Ніхто нікуди не виходив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на зірку 90-х заради Ігоря Ласточкіна. Гуморист поділився з шанувальниками несподіваною новиною.

Також портал Знай.uа писав, що друг Зеленського з "Квартал 95" Ласточкін любить міцну лайку в ліжку.