Володимир Дантес розповів про справжній скарб. Відповідне відео він опублікував на своїй офіційній сторінці.

Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту " Діо.фільми " і чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Володимир Дантес, кадр з відео
Володимир Дантес, кадр з відео

Цього разу 32-річний виконавець розмістив у своїх Insta Stories серію відео, на якому він розповів про те, які мультики дивиться. Також він анонсував концерт своєї дружини надії Дорофєєвої, яка виступить у Києві 5 червня.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я тут дивлюся мультик, ось він там. Це "Ельдорадо", але справжнє "Ельдорадо" знаєте коли буде? 5 червня. Тобто ось в суботу, на концерті у Наді. Погнали разом!",- розповів він.

Відзначимо, що до 2021 року Надія Дорофєєва була учасницею групи "Время и стекло". Однак 10 вересня минулого року вони оголосили про припинення існування колективу і дали прощальний концерт під назвою "фінальні титри".

А вже 17 листопада Надія Дорофєєва виступила під сольним брендом DOROFEEVA і презентувала кліп на новий сингл "Gorit". Незважаючи на те, що деякі шанувальники розкритикували пісню кліп, новий сингл знайшов популярність.

Так під час прем'єри пісня стала першою в українському iTunes і очолила кілька чартів Apple Music, зробивши Дорофєєву першою українською артисткою, що домоглися таких успіхів. На даний момент виконавиця успішно гастролює в Україні та за кордоном.

Нагадавши, Володимир Дантес заявив, що йде: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес зробив шокуючу заяву

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "порушити чоловіка...". Володимир Дантес розповів, чим займається вранці

Також " Знай.ииа" писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатік змусив: "спасибі за емоції". Дантес і Дорофєєва прийшли на прем'єру фільму про Монатіка