Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася з багатотисячною аудиторією в Instagram сімейним фото, зробленим у День захисту дітей.

Як відомо, Катерина Кухар одружена з прем'єром Національної опери України Олександром Стояновим. Разом з чоловіком балерина виховує сина Тимура і доньку Анастасію. У майбутньому пара планує завести ще одну дитину.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram
Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram

"Хочеться побажати, щоб всі-всі дітки цього світу були щасливі і мали все, що їм потрібно! І тільки ми, дорослі, можемо на це вплинути! І хочеться нагадати, що це не просто чергове свято, мета введення Дня захисту дітей в 1950 році – привернення уваги до потреб і прав маленьких людей 🤍 Сім'я, захист, медична допомога, відпочинок, навчання, ім'я та громадянство, інформація – це безумовно.

Але, є ще те, про що не варто забувати: кожна дитина має право бути почутою, відчувати, що нею пишаються! Вона повинна знати, що їй завжди є куди прийти і до кого звернутися, вона повинна знати, що у неї є право на вибір і безумовну любов! А цьому можемо навчити тільки ми! Діти – це дзеркало кожного покоління і ми закладаємо в них те, яким буде майбутнє! ✨" - написала балерина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар задумалася про дітей: "Це наша спадщина".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа: "Потрібен, як повітря".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Кухар вразила зізнаннями про булінг: "Рукоприкладство і приниження".