У Харкові в громадському транспорті виник черговий скандал через те, що водій курив у салоні.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Народний Ревізор".
Так, стало відомо, що в Харкові в тролейбусі №2 між пасажиром і водієм виник скандал. Чоловік раптово почув звук запальнички і дуже здивувався, адже він не підозрював, що водій може курити під час маршруту просто в салоні тролейбуса.

Водій, скріншот з відео
Водій, скріншот з відео

"До того як почав знімати відео - кілька разів наполегливо попросив викинути або загасити сигарету. Люди в салоні теж були в шоці з такої поведінки водія", - сказано в повідомленні.

Водій, скріншот з відео
Водій, скріншот з відео

Поле цього чоловік почав наполегливіше просити водія перестати курити і викинути сигарету. Згодом водій все-таки викинув сигарету у вікно просто на проїжджу частину, а сам пасажир покинув громадський транспорт.

Нагадаємо, раніше киянка поділилася маршрутним "кайфом", зрозуміє кожен: "головою вдаритися об ті вікна!" Маршрутки в Україні-це окремий вид мистецтва, до якого щодня долучаються сотні людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа водій маршрутки почав задихатися просто за кермом: пасажирів від загибелі врятувала випадковість

Також Знай.uа писав, що у Львові двоє маршрутників не поділили пасажирів і влаштували дикі розбірки: "Забравши ключі і поїхав" у Львові побилися водії одного і того ж приміського маршруту.