Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій зізнався, що вперше почав захоплюватися готуванням ще в 20 років.

"Я почав готувати, коли мені було за 20 років. Без курсів та подібного. Просто брав, факапив, вздихав та переробляв. Якось зварив багато літрів грибної юшки, але забув покласти гриби. Ну, їв я тиждень той бульйончик. Лажі стаються постійно. Еврі тайм оф май лайф. І то окей. Просто розумію, що якби боявся накосячити, то не зробив би того всього великого, що мені вдалося зробити. А для тих, кому досі страшно почати готувати, підготував дещо потрібне. То такий лагідний та добрий пендель. Завтра анонсую. Чекайте. А поки можете написати про свої кулінарні факапи. Виливайте душу. Цьом", - написав Клопотенко.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Евгеній Клопотенко створив шедеври для шкільних їдалень: яких продуктів у меню побільшає. Кулінар розповів, що їстимуть школярі в їдальнях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Найкращий у Вашому житті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки: "У роті вечірочка".

Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом неймовірно смачного печива з яблуками: "Їсте і ніби цілуєтеся".