Українцям буде складно уникнути штрафів за нерозмитнення автомобілів на європейських номерах, навіть якщо здати транспортний засіб на запчастини. Про це повідомили на сторінці "Авто Євро Сила" у соцмережі Facebook.

Українцям назвали основні причини, за якими їм можуть виписати штрафи за нерозмитнення.

1. Митний режим.

Якщо власник автомобіля самостійно ввозив його в митному режимі "транзит" або» тимчасове ввезення", навіть після здачі євробляхи на запчастини, після 15 Листопада 2021 року (дата закінчення терміну на розмитнення) він отримати митний штраф у розмірі 170 тисяч гривень.

2. Страхування.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якщо власник Не самостійно ввозив автомобіль, але придбав страховку, то інформація зі страхової компанії про експлуатацію транспортного засобу автоматично потрапляє в митні органи. Тому після 15 Листопада 2021 року власника можуть викликати на митницю для уточнення інформації, з якою метою була придбана страховка і виписати штраф у розмірі 170 тисяч гривень.

3. Штрафи і ДТП.

Якщо автомобіль отримував поліцейські штрафи і побував у ДТП, інформація про власника, як про особу, яка експлуатувала транспортний засіб, була передана на митницю. Тому у разі нерозмитнення автомобіля або не вивезення до 15 Листопада 2021 року власник отримає штраф у розмірі 170 тисяч гривень.

Публікація сторінки Авто Євро Сила: Facebook
Публікація сторінки Авто Євро Сила: Facebook
Публікація сторінки Авто Євро Сила: Facebook

Нагадаємо, що українцям підвищили штрафи за нетверезе водіння: в яких випадках позбавлять прав і змусять платити

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві євробляха протаранила зупинку, водій втік - "Померла до приїзду швидкої"

Також, "Знай.uа" писав, що водіям "євроблях" готують сюрприз: 1000 євро і ти вільний