Популярний український виконавець Сергій Бабкін має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за його особистим життям у соцмережі Instagram. Цього разу співак показав новий образ і розповів про концерт у Києві.

Сергій Бабкін опублікував фото в яскравому костюмі і розповів, що готується до концерту в Києві.

На опублікованому знімку можна побачити Сергія Бабкіна, який сидить біля дерева і посміхається. Співак одягнений в яскравий салатовий костюм з контрастними манжетами і коміром, а на його голові можна помітити бірюзовий кашкет.

У підписі до публікації Сергій Бабкін подякував публіці в Одесі за теплий прийом і розповів, що вже приїхав до Києва і з нетерпінням чекає виходу на сцену.

"Одеса. Дякую за найтепліший прийом! Київ! Ми приїхали і з нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами! Додамо яскравих фарб в цей похмурий день!" - написав Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна: Instagram

Фанати співака не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях до фото. Багато відзначили, що їм сподобався костюм і порівняли новий образ Сергія Бабкіна з коником-стрибунцем.

Коментарі до публікації Сергія Бабкіна: Instagram
Коментарі до публікації Сергія Бабкіна: Instagram
коментарі до публікації Сергія Бабкіна: Instagram

Нагадаємо, що Ольга Сумська розповіла про свій перший раз в 14 років: "Була запрошена на кінопроби"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок: "Дивляться на нас з небес"

Також, "Знай.uа" писав, що Даша Астаф'єва похвалилася уловом на рибалці в Чорногорії: "Зварили юшку"