Офіцер-танкіст ЗСУ мріє записати альбом пісень про українських воїнів. Про це повідомили на сторінці Операції Об'єднаних Сил у соцмережі Facebook.

30-річний танкіст з Харкова Ігор в підрозділі заслужив репутацію не тільки професійного техніка і хорошого воїна, а й талановитого музиканта.

Коли лейтенант бере в руки гітару і починає співати, товариші по службі із задоволенням слухають його авторські пісні.

"Вперше взяв в руки шестиструнку, коли мені було років сім. Відтоді-не розлучаємося. Навчався в "музикалці". Потім грав з кількома харківськими місцевими колективами, а потім - і на строковій. У підрозділі любили, коли я брав інструмент і міг щось заграти-заспівати"-розповів Ігор.

Офіцер, фото: Facebook операція Об'єднаних Сил
Офіцер, фото: Facebook операція Об'єднаних Сил
офіцер, фото: Facebook операція Об'єднаних Сил

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що харків'янин пройшов всі гілки служіння від солдата до офіцера. Спершу він відслужив строкову службу в піхоті, а потім перейшов на контракт.

Перші два роки російсько-української війни Ігор воював у складі однієї з механізованих бригад будучи навідником-оператором бойової броньованої машини і сержантом.

Ігор каже, що прийшов до висновку, що українському війську потрібні струмові командири - практики з бойовим досвідом і сучасними поглядами. Саме тому він вирішив здобути освіту і вступив до Військового інституту танкових військ Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" і завершив навчання в 2020 році. Приємною деталлю стало те, що Ігоря призначили в бригаду, де він починав свій військовий шлях.

"Ось всі говорять, що для танкістів, мовляв, немає роботи. Тому що наша техніка виведена за рамки бойового протистояння агресору згідно Мінських домовленостей. Дійсно, ми відведені від лінії зіткнення. Але це не означає, що танкісти сидять без діла — йдуть заняття з особовим складом за різними напрямками підготовки, відбувається ремонт і обслуговування техніки. Робиться все, щоб броньований кулак Сухопутних військ завжди був напоготові. Оскільки за один раз, що танкісти вийдуть в поле, вони можуть ворогові так "навернути", що іншим родам військ і за місяць не зробити!" - підкреслив Ігор.

Публікація сторінки операція Об'єднаних Сил: Facebook
Публікація сторінки операція Об'єднаних Сил: Facebook
Публікація сторінки операція Об'єднаних Сил: Facebook

Нагадаємо, що контузія змусила українського воїна відкрити в собі новий талант-заткне за пояс весь "МастерШеф"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець домігся командування над воїнами ЗСУ на Донбасі о 22: захищають Батьківщину і не "пасуть задніх"

Також, "Знай.uа" писав, що український воїн пішов на війну штукатуром, а став навідником - "Як у комп'ютерній грі"