Зірка популярної групи "НеАнгели" Слава Камінська має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її життям в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, співачка поділилася враженнями від участі в шоу"Сніданок з 1+1".

Слава Камінська опублікувала нове фото та розповіла про участь у шоу "Сніданок з 1+1".

На опублікованому знімку можна побачити Славу Камінську, яка позує разом з ведучими шоу "Сніданок з 1+1" Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс. Зірка одягнена в світлу сукню з довгими рукавами і незвичайним мереживним доповненням чорного кольору.

У підписі до публікації Слава Камінська розповіла, що дивом встигла вчасно на зйомки шоу.

"#SlavaBogu, я не проспала і пробки не збили мене зі шляху істинного. Дивилися ефір? А пісню вже слухали?"- написала Слава Камінська.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Публікація Слави Камінської: Instagram
Публікація Слави Камінської: Instagram
Публікація слави Камінської: Instagram

В ефірі "Сніданок з 1+1" Слава Камінська представила свій новий кліп на пісню "Slava Bogu" і розповіла, про що її нова композиція.

Нагадаємо, що Оля Фреймут обсмоктала морозиво і взялася за устриці: Як правильно

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лопну"

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська налякала українців посинілим обличчям: "Оселилася в поїзді"