За життям популярної телеведучої "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" і актриси Лілії Ребрик стежить понад 700 тисяч підписників, з якими зірка охоче спілкується і ділиться подробицями з особистого і професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча розповіла, звідки береться невичерпне джерело її позитиву та енергії. Глядачі знають Ребрик як вічно усміхнену красуню, яка не проти станцювати посеред робочого дня, рвонути у відпустку, біситися з дітьми і при цьому не боїться здатися смішною. При цьому ведуча будує успішну кар'єру, лежати на дивані і плювати в стелю - не про неї.

"Не вмію жити без планів, без перспективи і позначених цілей", - розповіла Лілія Ребрик.

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень.