У середу, 26 травня лідер рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин святкує День народження. Цьогоріч популярному артисту виповнилося 46 років.

На офіційній сторінці культового українського гурту у фейсбук залишити привітання для свого лідера.

"Мрій! Дій! Створюй! Кохай! Живи! З Днем народження Валерій Харчишин!", - так привітали музиканта на фейсбук-сторінці "Друга Ріка".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Фанати гурту також приєдналися до привітань для Валерія Харчишина та прийнялися залишати для нього десятки теплих слів. Зокрема йому побажали багато років життя та натхнення аби й надалі тішити фанатів своєю творчістю.

"Вітання!", "Вітаю!", "Вітаю з Днем Народження. Дуже подобається Ваша творчість", "Вітаю! Многая літа! Бажаю творчої наснаги!", "З Днем Народження, Валерій! Міцного здоров'я та щастя в усіх сферах життя. Натхнення та незгасаючого кохання", "З днем народження! Кайфу від життя, сил та успіху!", "З днем народження! Натхнення, невичерпного позитиву, сміливості у прагненнях!", "Задоволення від життя, творчого відродження, нових хітів!", - такі привітання залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Харчишин з групи "Друга ріка" хоче заборонити чоловікам одружуватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харчишин зізнався, як пережив загибель сина: "коли Господь забирає дитину...".

Також Знай.uа писав, що Валерій Харчишин розповів про найважчу втрату.