У вівторок, 25 травня, в Харкові на території ДВП "Комунар" зайнялася виробнича будівля приватного підприємства. Вогонь спалахнув на четвертому поверсі.

Про це працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили на своїй сторінці в Facebook.

"О 18:15 пожежу локалізовано на площі 150 м кв, о 20:23 - ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС врятовано 1 особу. До гасіння залучено 70 осіб та 17 одиниць техніки ДСНС", - йдеться в публікації рятівників.

Днем раніше у Харкові сталося загоряння в одному з ТРЦ. На місце події попрямували 2 відділення Служби порятунку з автоцистернами та 1 відділення з автодрабиною. По прибуттю рятувальники встановили, що загорілося будівельне сміття на лоджії на 3-му надземному рівні, на зовнішній стороні будівлі. Пощадь пожежі становила близько 4 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що автобус з пасажирами загорівся на трасі під Львовом- " вистачило кількох хвилин"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Небезпечні явища": рятувальники попередили українців про "гарячу зону", під загрозою майже всі регіони

Також, "Знай.uа" писав, що під Львовом Палій трави загнав себе у вогняну пастку