Естрадний російський співак з болгарським корінням Філіп Кіркоров цього року взяв під своє крило представницю на Євробаченні від Молдови, молоду співачку Наталію Гордієнко. Більш того, саме він написав для підопічної запальну пісню "Sugar".

Як відомо, Молдова навіть не потрапила в десятку, зайнявши 13-е місце на пісенному конкурсі. Тому Кіркоров повернувся до Москви з поразкою. Вдома його зустріли діти Алла-Вікторія і Мартін-Крістін. Фотографію теплого прийому артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram. У кадрі зіркова сім'я позує з шарфом з написом "Rotterdam. Make it happen".

"Ніякі труднощі не страшні, якщо вдома на тебе чекають люблячі люди. Welcome home!" - написав Кіркоров.

"Яка краса! Люблю вас мої улюблені", "Які гарненькі!", "Молодці, браво 👏👏👏", "Приємно на Вас дивитися 🙌🔥👏", "Прекрасні дітки, розумні, красиві!" - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Філіп Кіркоров з дітьми, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак згадала найкращі моменти з Вєркою Сердючкою і Філіпом Кіркоровим на Євробаченні: "в екстремальних умовах".

Нагадаємо, у дітях Максима Галкіна і Алли Пугачової помітили щось дивне: знову Філіп Кіркоров.

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров на "Євробаченні" спіймався на плагіаті України: "Сукня Ані Лорак, стиль Світлани Лободи".

Також портал Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров показав, що витворяє з підопічною на сцені Євробачення: "Отримала задоволення".