Стан Травянського водосховища в Харківській області залишає бажати кращого. Біля берегів виявилася величезна кількість мертвої риби.

Ролик, зроблений активістами, публікує Telegram-канал "ВЕХА".

"Коментар зоолога: "Це, здається, все товстолобик. Він готується до нересту, не знаходить відповідні місця з швидкою течією, і гине. Це наслідок того, що товстолобик-інтродуцент, якого запускають при зарибленні", - йдеться в публікації. Автори запитали думки у ще одного зоолога: "Якщо там тільки товстолоб великий це одне якщо багато іншої риби швидше за все обробка полів".

Тим часом в Івано-Франківську місцеві жителі почали бити на сполох через те, що у місцевому озері масового гине риба. Так, стало відомо, що в Івано-Франківську у міському озері масово гине риба. У мережі показали кадри, як комунальники змушені виловлювати мертву рибу та пакувати у чорні пакети.

Нагадаємо, що у Запоріжжі автомийка перетворила Дніпро на зливний бачок, тонни гидоти - у воду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще