За життям популярної української співачки Наді Дорофєєвої стежить 5 мільйонів підписників, з якими артистка охоче спілкується, і ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

5 червня екс-солістка "Время и стекло" дасть концерт у Києві, і тому звернулася до українців на своїй сторінці в Instagram.

"Сезон дощів мене не лякає, головне, щоб він закінчився до 5 червня 🙄 підібрала кілька сценаріїв для дощового тижня, зберігай собі: Провести вечір удвох з❤️, переглядаючи зашкварние тв-шоу і замовити їжу з улюбленого закладу. Покликати друзів в гості, приготувати разом багато смачної їжі і дивитися фільми за передплатою. Влаштувати дівич-вечір з подругою, робити масочки і вибирати літній гардероб в онлайн-магазинах", - написала Дорофєєва.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с*ксуальних сідниць

Знай.ua писав, "Якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько.