За життям популярної української співачки Олі Полякової стежить 2,5 мільйонів підписників, з якими артистка охоче спілкується і ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Крім вокальної та акторської кар'єри, Оля випустила ще й власний бренд косметики.

Цього разу в розділі "сторіс" на своїй сторінці в Instagram співачка виклала сторіс, на якій її відзначила вдячна покупниця.

Набір косметики упакований шикарно: на коробці зображена Полякова в розкішному образі і стоїть привабливий підпис "Пробуди королеву".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оля Полякова вже не перший десяток років відома українцям своєю епатажністю і вокальним талантом. Однак, все це не могло з'явитися просто так і без чиєїсь допомоги. Сама співачка про це не забуває, а тому вирішила ближче познайомити українців зі своїм менеджером Артемієм, під заступництвом якого вона перебуває вже майже 10 років.

Як виявилося, Артемій святкує свій День Народження, що співачка не могла обійти стороною. Оля Полякова привітала свого колегу зі святом і залишила ряд побажань.