У Харкові водій з великим серцем врятував від страшної смерті маленького лісового жителя, і для цього зупинив рух машин на дорозі.

Відео, зроблене на реєстратор одного з водіїв, публікує Telegram-канал "Харків 1654". За словами очевидців, все сталося в районі готелю "Меркурій" по вулиці Харківських Дивізій.

На кадрах, опублікованих в мережі, можна помітити їжака, який знаходиться на проїжджій частині на розділовій лінії. Чоловік, проїжджаючи повз, помітив маленького їжака на проїжджій частині. Побоюючись за його життя, він вийшов зі свого авто, надів рукавички і, зупинивши потік транспорту, відніс тварину в безпечне місце.

Нещодавно в Києві утворився затор з незвичайної причини. Ніхто не влаштував ДТП, світлофор не ламався - просто сім'ї качок потрібно було перебратися на інший бік дороги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше в житловому комплексі "Чайка" сильний вітер перекинув будівельний паркан на кілька автомобілів. На сторінці "Київ Оперативний" опублікували відео, на якому можна помітити, що огорожа, що впала, пошкодила як мінімум чотири автомобілі. "На Чайці через сильний вітер паркан впав на припарковані автомобілі. Хто і як буде компенсувати водіям збитки?" - зазначено в публікації.

Про завдані збитки і постраждалих в результаті буйства стихії інформації не повідомляли.

Нагадаємо, що посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'ян запрошують прийти до лісу за сміттям замість грибів - "Хтось же його збирав!"

Також, "Знай.uа" писав, що погода на вихідні випробує українців на міцність: "Спека-заморозки"