Через помилку одного зі співробітників Ощадбанку з картки харків'янки просто так списали гроші. І це не єдина проблема, з якою зіткнулася жінка.

Так, в коментарях на сайті Мінфіну клієнтка розповіла, як рік тому відкривала у відділенні №283 рахунки, щоб отримати допомогу на поховання родича, а потім переоформляла карти на соціальні, щоб отримувати пенсію і монетизацію. Виходило два основних рахунки і два нових соціальних.

"Зараз з обох карт списано по 80 грн, нібито якась щорічна комісія за використання додаткових карт, хоча при переофорлении співробітниця при мені закрила старі карти і утилізувала. Після довгих з'ясувань у контакт-центрі, що ж це за комісії, мені сказали звернутися в банк. Тобто з вини співробітника я заплатила 160 грн ні за що, просто за те що у мене є карти цього банку. У підсумку контакт центр переводить стрілки на відділення, у відділенні кліпають очима, кажуть, можемо перевипустити карти, як основні, хоча це і треба було зробити спочатку рік тому. Ні вибачте, нічого. При пенсії в 3000 грн, 160 грн це як би гроші!!! Які довелося заплатити мені, через недбалість співробітника даного відділення!", - пише обурена харків'янка.

Жінка розповіла, що зараз щомісяця з її рахунку знімають по 7 гривень за надання інформаційних послуг, однак інформація приходить на Viber, яким можна користуватися безкоштовно. Так що за що знімають плату - невідомо.

"Ніде на вході не вказано, що у них існує обід, ніхто навіть не спромігся змінити години роботи в гуглі, єдину відповідь дивіться на офіційному сайті. Огидний банк і огидне ставлення співробітників як контакт-центру, так і відділення і вище стоїть керівництва", - закінчила свій відгук харків'янка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, пенсія у 60 світить не всім: в Україні знову підвищать вимоги до стажу. З січня 2022 року пройде черговий етап підвищення вимог

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Ощадбанк" видав довірливій пенсіонерці кредитку на 250 тисяч: "Мало не довели до інфаркту". Клієнт поскаржився на роботу банку

Також "Знай.ua" писав, Зеленського просять знизити податки і митний збір на 12%. Чого хочуть українці