У Харкові мешканці будинку перетворили двір на звалище. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вий Харків".

У Харкові, біля 8 під'їзду, у дворі багатоповерхового будинку по вулиці Рибалка, 24/17, місцеві жителі регулярно збирають велику купу сміття.

Автори публікації повідомили, що така поведінка місцевих жителів триває вже кілька років. При цьому, десь раз на місяць в цей двір приїжджає трактор з вантажівкою, який прибирає все сміття.

Однак це місце не буває чистим, оскільки люди дуже швидко наносять нове сміття.

"Була думка - засадити кущами цю ділянку, але ніяк не можу встигнути в цей короткий проміжок часу, поки сміття ще немає відразу після трактора. Дуже сумно тому, що деяких людей мабуть все влаштовує і вони вважають нормою такий підхід до утилізації своїх відходів." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім місцевих жителів сміттєзвалище "поповнюють" і кілька магазинчиків, які знаходяться поруч з будинком.

До того ж це звалище приваблює велику кількість бездомних, які постійно риються в смітті і розкидають його.

Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу х**вий Харків: Telegram
Публікація каналу Х**вий Харків: Telegram

Нагадаємо, що Київська мийка переплутала Либідь з каналізацією - "З піною і хімією"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни скаржаться на купу сміття посеред міста: "Витівки бездомного чи новий арт-об'єкт?"

Також, "Знай.uа" писав, що криза змусила тисячі людей переривати смітники щоб просто вижити: "Почищу і віднесу додому..."