В одному з магазинів популярної мережі "Eva" в Харкові - цікавий початок дня. Співробітникам довелося викликати охорону після того, як одна з покупниць спробувала вкрасти пробник товару, а коли її на цьому зловили, провину свою не визнавала.

Відео, зроблене одним з випадкових свідків, публікує Telegram-канал "Х**вий Харків".

Ролик зовсім короткий, але декількох секунд достатньо, щоб побачити жінку неохайного вигляду, яка поводиться не дуже адекватно. Поруч з нею стояла дитина, якій явно було некомфортно від того, що відбувається. Поки правоохоронці стоять в магазині і не дають покупниці вийти, та продовжує кричати на співробітників. Чим закінчилася ця історія - залишається за кадром.

Тим часом у Львові спіймали рекордно п'яного водія, який "прославився" витівкою з копами. "Поліція засікла водія біля продуктового магазину на вул. Голоско. Чоловік був настільки п'яний, що не зміг знайти документи, а натомість пред'явив патрульним ковбасу, яку щойно купив в магазині", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще